Loading images...

Medewerkers

team2

Dierenartsen

Merel Vriens
Hallo iedereen, bij deze stel ik me voor. In 2011 ben ik afgestuurd als kleine huisdierenarts aan de Universiteit van Gent in België. Dit zelfde jaar ben ik, na kort gewerkt te hebben bij een andere kliniek, in dienst getreden van Dierenkliniek Maaspoort. De eerste jaren heb ik me vooral gefocust op het doel om een goede allround en ervaren dierenarts te worden. De afgelopen 3 jaren heb ik mijn kennis verbreedt in de geneeskunde van de knaagdieren.  Ik organiseer elk jaar het konijnenspreekuur en behandel de meeste knaagdieren op de kliniek.  Daarnaast heb ik sinds ruim een jaar een grote passie gekregen voor de cardiologie van honden en katten, met name de beeldvorming hiervan: röntgen en echografie. Ik heb meerdere cursussen en bijscholingen hier over gevolgd. Naast de cardiologie, verdiep ik me graag in de internistische geneeskunde, dermatologie en de echografie van het lichaam. Tevens help ik Caspar Verdijk met het management van de assistenten. Naast mijn werk vind ik het heerlijk om thuis te zijn bij mijn partner, dochter en 2 katten: Leura en Lennox. Ik probeer af en toe te sporten op zijn tijd, maar het liefst zit ik gezellig met vrienden bij elkaar een hapje en drankje te nuttigen.

Ilse van der Heijden
Ilse van der HeijdenMijn naam is Ilse en in september 2014 ben ik als dierenarts Dierenkliniek Maaspoort komen versterken. Al vanaf klein meisje wilde ik graag met dieren werken en mijn droom om dierenarts te worden is in vervulling gegaan. Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk en me inzetten voor onze huisdieren geeft mij veel voldoening. Daarnaast zorg ik bij mij thuis in Sint-Oedenrode ervoor dat mijn twee paarden niets tekort komen en dat mijn degoe’s altijd iets te smikkelen hebben in hun grote villa. Sinds 2015 woont prinses Bailey bij ons, een oudere kat die ik heb opgevangen toen haar baasjes haar moesten afstaan. In 2016 is daar, na een jarenlange wens, eindelijk onze puppy Nova bij gekomen, een lieve maar ondeugende Australian Shepherd. Een beestenboel thuis dus, de hele dag staan de dieren centraal!
Net zoals mijn collega’s wil ik samen met u zorgen voor een goede gezondheid van uw dier. Graag tot ziens op de praktijk!

Caspar Verdijk
Caspar VerdijkIk ben afgestudeerd in 2000 aan de faculteit diergeneeskunde in Utrecht. In de periode van 2000 tot 2007 heb ik in 3 verschillende dierenartspraktijken, in Breda, Hattem en Doetinchem gewerkt als dierenarts voor gezelschapsdieren. In deze erg leerzame jaren heb ik veel ervaring opgedaan in ons breed diergeneeskundig vakgebied. Vanaf 2007 ben ik het team komen versterken van Dierenkliniek Maaspoort. Naast het management van de dierenkliniek hou ik me op diergeneeskundig vlak bezig met de interne geneeskunde en diagnostiek van het gezelschapsdier. Onderdeel van deze diagnostiek is medische beeldvorming, zoals röntgen en echografie van hart en buik. Maar ook heb ik me toegelegd op de chirurgie. Naast hartecho’s heb ik ook veel ervaring opgedaan in diergeneeskundige problemen bij Sharpeis, zoals entropion (oogoperaties).
Buiten de kliniek hou ik me graag bezig met sporten, zoals hockey, tennis en voetbal. Daarnaast houd ik ook van een goed boek en tuinieren vergezeld door onze kat Belle.

Rob van den Elzen
Rob van den ElzenHoi, ik ben Rob van den Elzen en woon in Den Bosch. Ik ben in februari 2007 afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Na mijn studie kon ik direct aan de slag als dierenarts in Dierenkliniek Maaspoort.
Naast het standaard werk van een dierenarts, ligt mijn hart in de chirurgie. Operaties variërend van een keizersnede tot het verwijderen van ingeslikte voorwerpen, alsook het herstellen van wonden geven mij veel voldoening.
Ook heb ik me verdiept in de endoscopie. Met behulp van een soort mini-camera kunnen we in het lichaam kijken, denk hierbij bijvoorbeeld aan de neus, maag of darmen. Dit is een mooie vorm van diagnostiek. Daarnaast doe ik de kunstmatige inseminaties via endoscopie. Hierbij wordt met behulp van een camera het zaad rechtstreeks in de baarmoeder van de teef gebracht. Samen met de progesteronbepaling om het juiste tijdstip te bepalen probeer ik fokkers te helpen bij een succesvolle voortplanting.
Mijn vrije tijd besteed ik het liefst met mijn vrouw, drie zoontjes en vijf honden: lekker wandelen in het bos of een dagje weg.

 

Assistentes

Suzanne Maes
Suzanne Scheij
Hallo! Ik ben Suzanne en sinds juli 1997 werkzaam bij Dierenkliniek Maaspoort als assistente. Ik kan nog steeds elke dag mijn passie delen met de omgang van huisdieren en eigenaar! Daarbij ben ik de coördinatrice van de assistentes en hou me ook bezig met de administratie.
Je ziet door de jaren heen de diergeneeskunde veranderen in steeds moderne technieken en verbeteringen op elk vlak. Het is mooi om heel dat proces mee te maken en ik leer daar nog elke dag van!
Ik werk ondertussen parttime omdat ik inmiddels 4 kinderen heb. Daarnaast ben ik veel te vinden op de tennisbaan en gezellig afspreken en gezellige dingen doen met vriendinnen!
Ik hoop nog vele jaren me te kunnen inzetten voor de praktijk en een onderdeel te kunnen zijn van een leuk gezellig hardwerkend team!

Charlotte de Bok
Charlotte de BokHoi, ik ben Charlotte en woon in Waalwijk. Sinds 1 augustus 2007 werk ik fulltime bij Dierenkliniek Maaspoort als dierenartsassistente en heb het ontzettend naar mijn zin. Nu kan ik eindelijk doen wat ik het leukst vind; Werken in een leuk team die zich inzet voor het welzijn van huisdieren en het helpen en informeren van onze klanten. Daarnaast heb ik een hondentrimcursus gevolgd en scheer ik ook regelmatig op de kliniek katten en angorakonijnen. Ook houd ik me bezig met het afvalprogramma en het puppy begeleidingsprogramma. Hierin geef ik adviezen hoe baasjes het beste hun dier kunnen laten afvallen en begeleid ik ze hierbij. Voor de puppy’s geldt, dat ze 1 keer in de maand langskomen op de praktijk. Waarbij de pup iedere keer wordt nagekeken, gewogen en er vragen gesteld kunnen worden. Verder doe ik de bestellingen van alle voeding en medicatie en houd me bezig met voorraadbeheer. In mijn vrije tijd wandel ik graag met Jax, de airdale terriër van mijn ouders. Samen met mijn vriend heb ik 2 konijnen genaamd Simon en Mr.Grey. Ik ga ook graag rijden met mijn paard Caprice en geniet ervan om lange ritten te maken door de bossen.

Cecile Engel
Cecile Engel
Hoi,  ik ben Cecile en woon al heel mijn leven in Den Bosch en zal dit jaar gaan verhuizen naar Sint-Michielsgestel samen met mijn man en onze dochter Julia.
De liefde voor dieren heb ik van jongs af aan al meegekregen. Ik was altijd in de buurt van de praktijk van mijn ouders te vinden. Het was dan ook niet verwonderlijk dat ik al heel snel wist dat ik paraveterinair wilde worden, want de veelzijdigheid van het beroep spreekt mij enorm aan.  Ik was dan ook altijd tijdens mijn studie, in de vakantie en op zaterdagochtend, te vinden in de praktijk.
In de praktijk doe ik naast alle normaal voorkomende werkzaamheden, zoals het verzorgen van de opnamepatiënten, baliewerkzaamheden en assisteren in de spreekkamer en OK, ook het begeleiden van diereigenaren met het verzorgen van het gebit van het dier.
Heeft u vragen over het verzorgen van het gebit van uw huisdier? Maak dan een afspraak bij mij  op donderdagochtend of vrijdagmiddag.

Mireille Wibier
Mireille Wibier
Hoi ik ben Mireille Wibier, 28 jaar en kom uit Rosmalen. Ik werk nu zo’n 2 jaar in de kliniek en heb het ontzettend naar mijn zin. Je kunt me regelmatig zien in de kliniek aan de balie, of ik werk achter mee met het verzorgen van jullie beestjes in de opname, klaarmaken voor operaties of de nazorg bieden daarvan. Ook ben ik regelmatig achter “de schermen” aan het werk, dan doe ik alle administratieve handelingen van de kliniek.
Dit biedt ontzettend veel afwisseling in mijn werk en geen dag is hetzelfde. Ik heb het heel erg naar mijn zin en hoop nog heel wat jaartjes mee te draaien.
Tot ziens bij ons in de kliniek!!

Jessica van der Horst
jessica
Hallo, mijn naam is Jessica. Ik woon samen met mijn vriend in Den Bosch en ben sinds 2014 afgestudeerd als dierenartsassistente. Ik werk sinds Maart 2015 in de kliniek in een ontzettend leuk team met heel veel plezier. Een van de leukste dingen van het werken bij de dierenkliniek is om samen met mijn collega`s de beste zorg voor uw huisdier te bieden. Al vanaf dat ik heel klein was, wist ik dat ik later met dieren wilde werken. Ik liet graag de honden in de buurt uit, verzorgde de katten en vond het leuk om elke hond die voorbij kwam een aai te geven.  Sinds ik hier begonnen ben met werken heb ik al veel geleerd en ik ga me in de komende tijd nog veel verdiepen in het vak. Ik geef graag voorlichting over het bestrijden en voorkomen van vlooien bij uw huisdier.
In mijn vrije tijd ben ik veel op de voetbalclub te vinden. Ik geef voetbal training aan de meiden onder 11 en begeleid ze op zaterdag bij de wedstrijd. Daarnaast voetbal ik zelf bij de dames en help ik mee achter de bar. Zelf heb ik een kat genaamd Bas, die het heerlijk vind om na mijn werkdag nog even uitgebreid gekroeld te worden.

Praktijkondersteuning

Anja Engel
Anja EngelSinds 1981 verbonden aan de kliniek en fungeert heden als gastvrouw.
Indien u geïnteresseerd bent in een rondleiding door de kliniek dan kunt u bij haar terecht. Zorgt tevens voor de bevoorrading van de kliniek. Valt in bij afwezigheid van een van de assistentes.
.
.

.