Loading images...

Seniorprogramma

Gezond oud worden, ook voor uw hond en kat!

Net als bij de mens gaat ouder worden bij de hond en kat met de nodige ongemakken. Aangezien uw huisdier niet kan vertellen wat hij of zij voelt, is het soms lastig om deze ouderdomskwaaltjes te ontdekken. Toch is het belangrijk om er vroegtijdig bij te zijn als uw hond iets mankeert. Door snel in te grijpen kunnen we uw hond of kat een plezierige oude dag geven.

Heeft u een hond of kat ouder dan 7 jaar, dan komt uw huisdier in aanmerking voor ons seniorprogramma. U kunt dan met uw huisdier een afspraak maken voor een algemene check-up. Deze check-up bestaat uit een uitgebreid algemeen onderzoek en daarnaast een urine- en bloedonderzoek. Tijdens het consult wordt er ook aandacht besteed aan voeding, gewicht, gedragsproblemen en eventuele andere vragen. Mocht na dit consult blijken dat verder onderzoek gewenst is, dan zullen we dit met u bespreken en hiervoor een vervolgafspraak maken.

Als u deelneemt aan het seniorenprogramma betaalt u het gereduceerd tarief. U betaalt alleen het urine- en bloedonderzoek.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt terecht aan de balie of bellen