Loading images...

Second Opinion

Komt U voor uw gevoel niet verder met een bepaalde behandeling diagnose bij uw eigen dierenarts dan kunt U natuurlijk ook zelf kiezen voor een second opinion. Dat is niet meer dan de mening van een andere dierenarts te vragen wat hij erover denkt/vindt.

Om te informeren of dat in uw geval misschien zinvol is kunt U bellen 073-6416578 voor een afspraak of eerst een telefonisch overleg. U kunt natuurlijk ook eerst eens schriftelijk informeren middels ons contactformulier of U kijkt eens rond op onze site op het overzicht van alle meer specialistische mogelijkheden van onze kliniek.

Ook bij second opinions zouden wij graag zien dat U uw eigen dierenarts vooraf even op de hoogte stelt en de diergeneeskundige gegevens van uw huisdier meeneemt. Indien u dit niet wenst, gelieve dit van te voren met de assistent te overleggen.

Dierenkliniek Maaspoort kent een aantal gebieden waarop de aanwezige uitrusting en de kennis van de hier werkzame dierenartsen een meer specialistisch kennisveau bereikt. Als uw eigen dierenarts niet verder komt of als u zelf het gevoel heeft dat er meer moet gebeuren kunt u om een verwijzing vragen aan uw dierenarts of zelf een afspraak maken.

Second opinions kunnen discreet uitgevoerd worden maar ook in samenwerking met uw eigen dierenarts. In dat laatste geval krijgt uw dierenarts per omgaande een volledig verslag van de bevindingen en therapie, welke zo bij het dossier van uw huisdier bij uw eigen dierenarts gevoegd kan worden.